行经礼顿道,就比佢张晶莹剔透嘅水信玄饼吸引住!😯 望一望个餐牌,原来呢间餐厅有得食闻名不如见面嘅分子料理,所以就二话不说,入去睇下分子料理同水信玄饼会有啲咩化学作用! 😂铺头有一张大bar 枱,比食客睇住整分子料理嘅过程😯。我同朋友就叫咗原味同埋薄荷朱古力味嘅水信玄饼。 👍🏻👍🏻薄荷朱古力味水信玄饼 $35- 晶莹剔透嘅水信玄饼真系一啲杂质都无。用叉一吉,即刻Feel到佢嘅QQ。朱古力酱唔会太甜,岩岩好! 值得一赞嘅系果啲薄荷鱼子酱。绿色一粒粒貌似鱼子,但一咬落去啲薄荷味就慢慢渗出黎,十分奇妙! 一啖水信玄饼 再配埋香浓嘅朱古力酱同埋薄荷鱼子,味道好夹,好特别!👍🏻原味水信玄饼 $35- 原味嘅水信玄饼都好有惊喜! 啲黑糖酱好香,再加埋黄豆粉,简直将个味道更加升华!😯见到餐牌有魔师即席表演嘅menu, 下次一定要叫多啲朋友黎试试!🤣