2022-11-06 659 浏览
今次又嚟帮衬呢间超差嘅炑八分店😂话说上次食烤肉套餐觉得好失望,而且服务态度又差 ,今次我哋转食烤鸡同饭, 睇下系唔系到咁伏?其实份炸鸡上到嚟都几邪恶,虽然佢个皮比较厚,但系佢啲甜辣汁几有韩国炸鸡嘅味道👍🏼如果几十蚊一份嚟讲,我觉得可以接受,而且份量都大分,个底再配埋薯条一定够饱👍🏼跟餐仲要包一份餐饮,如果冇乜选择之下,又想食韩国炸鸡,又想平平地,不失系一个选择👍🏼然后我哋叫咗个泡菜豚肉饭... 呢个就比较失望,饭嘅份量应该啱啱好够一个细食嘅女仔饱,而且啲豚肉都比较硬🥲 泡菜都算多嘅...但整体来讲觉得普普通通...下次应该试下石头锅可能好啲?不过几十蚊一份,跟餐饮就算啦😂食过咁多间炑八, 次次过嚟呢间质素最差😂😂#炑八韩烤 #油塘美食 #香港特色 #韩国菜 #食 #食评 #食好d食平d #食好西 #食好d #食食食 #中伏 #炸鸡 #薯仔 #薯条 #泡菜 #韩国炸鸡 #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #想要更多真实食评搜寻ig黄怪兽觅食
今次又嚟帮衬呢间超差嘅炑八分店😂

食过咁多间炑八, 次次过嚟呢间质素最差😂😂

#想要更多真实食评搜寻ig黄怪兽觅食