2018-01-02 1001 浏览
见传媒介绍呢间用真GE岩炉, 所以去试下。都要等20-25分钟架....一上台, 好热!!! STAFF帮我地开盖, 林甜豉油, 再盖上, 等一阵就食得喇!!讲个饭先, 第一啖觉得偏干, D FD话用炭炉煮会系咁, 落多D 甜豉油就觉得刚好。 D 饭好大朕炭味!!! 食得出系炭炉煮, 好有风味!!!我试左2款, 滑鸡同田鸡。 鸡真是好滑, 唔会煮得太老太鞋, 正! 田鸡无乜鲜味, 不过都多肉, 一般。以价钱来计, 呢度好食但平过出面, 抵!果度系熟食市场, 仲可以叫其他铺GE野, 我地仲叫左2串串烧。鸡肉串烧大大串, 味道唔错, 猪肉就太咸了, 个酱汁唔系出面果D 东南亚食肆GE吁道, 系好似大哥牌椰汁花生, 好味WOR, HAHA

以价钱来计, 呢度好食但平过出面, 抵!