2022-11-17 657 浏览
环境雅致🪑呢到既座位够晒阔落,冷气够大,唔会焗促。卡位、房间都有,我最喜欢食野有属于自己既空间,坐得好舒服,倾计尽兴!食材高质🍽十二少食物选择有好多,样样都好出色。火锅 Omakase由头到尾,无一样野系陪跑,样样都系主角🤤!🍣首先黎既系刺身拼盘,本身对火锅店刺身都唔会有咩特别期望,点知一食落先知十二少既刺身同我平时出去寿司铺头既水准一样咁高,一样咁鲜甜!🦀然后就系海鲜拼盘,有💛肉蟹💛圣子💛卜卜蚬💛基围虾💛大连鲍鱼💛贵妃蚌。样样都好鲜,而我特别钟意食肉蟹,真系好厚肉,拎黎打边炉索晒d汤汁,👍🏻超好食!🐮跟住就系我最期待嘅肉类拼盘,新鲜手切牛颈脊、牛胸爽口感超好,牛味浓郁,好食到我地好想追加添呀!另外必提就系🐥鸡件,食落就知鸡肉嫩滑,口感又不失弹性,鸡味重,同平时出面街买到既鸡好唔同架,睇番menu先知佢系农场鸡件,梗系同我地平时食开既唔同级数啦。🥟呢款Omakase仲包埋十二少既四宝丸同自家制手工四宝饺。各式手工丸同埋饺子都好高质。性价比高👛$298/位
环境雅致🪑

食材高质🍽

🍣首先黎既系刺身拼盘,本身对火锅刺身都唔会有咩特别期望,点知一食落先知十二少既刺身同我平时出去寿司铺头既水准一样咁高,一样咁鲜甜!

性价比高👛
$298/位