湾仔菲律宾菜🇵🇭推荐Ice cream sandwiches!!!其他都好食 只系性价比低😟我想食椰菜花饭🙇🏻‍♀️因为自己整好费时😐🌈Avocado Ice Cream Sandwiches $58呢个出色!好味 可以再去食😚面包用牛油煎香过 暖暖地 配冰冻自制牛油果雪糕系好正💛一热一冷真系绝配 系我成餐饭最推介既!牛油果雪糕食落牛油果味重 见到仲有少少牛油果肉 唔会好甜🥰配果仁碎yumyum 下次要试埋香芋味🌈Seared Tuna Salad $108我觉得呢个唔错 酸酸地 好fresh 半生熟口感唔错 份量都足够 而下面既青瓜丝同萝卜丝系长到傻😂🌈Spicy Rose Prawn $178好味!但有少少贵同唔值呢个价☹️如果系$110左右/份量多啲 我会开心啲 其实就真系好味既 个汁好浓郁 味道系酸酸地既蕃茄味 奶油味都几重😍满满既汁融入大通粉 大通粉软硬适中 而虎虾都剥左壳 大大只 口感正整体评分👅好味🧡🧡🧡🧡抵食💜💜再战率💛💛💛💛
Avocado  ice-cream  sandwiches

Seared  Tuna Salad

🌈Seared Tuna Salad $108