2020-11-23 85 浏览
俾餐牌吸引而黎哩间餐厅本身谂住Book位,但唔知点解餐厅电话长期打唔通所以选择早D食Dinner,唔洗等位。餐牌D名真系好盏鬼,同朋友研究左一阵先落单是日无pizza供应,有D失望......我地叫左两个荞麦面配牛扒,一个肉食者沙律。无谂过牛扒跟既沙律会咁多,基本上同单叫一份沙律份量一样(早知唔叫多个沙律啦)我地一人食左1.5份沙律BTW沙律入边有莓果,值得一赞。牛扒肉质唔错,熟度啱啱好但略嫌份量太少....感觉好似无食过肉咁。个面......原来得两啖。炸虾片够大块够脆肉食者沙律里面既鸡肉亦唔多(低估左真正肉食者对于肉既渴望啦)于是我地又叫多个避风塘鸡翼。鸡翼啱啱炸上黎,好味又够juicy饮品唔推荐个绿茶。闻落有焦糖杏仁香味,但饮落只系好淡既绿茶,不如试其他特色饮品更好。洛神花柚子茶就正常味道。店铺装修特别,影相打卡都几唔错不过疫情关系都唔会特别去影上菜有D慢,即使我地落order既时候无咩客,而且大部分系现成材料(沙律),要煮既部分唔多,但依然等左一阵,希望改善。
俾餐牌吸引而黎哩间餐厅

本身谂住Book位,但唔知点解餐厅电话长期打唔通
所以选择早D食Dinner,唔洗等位。

餐牌D名真系好盏鬼,同朋友研究左一阵先落单

是日无pizza供应,有D失望......

我地叫左两个荞麦面配牛扒,一个肉食者沙律。

BTW沙律入边有莓果,值得一赞。

牛扒肉质唔错,熟度啱啱好

肉食者沙律里面既鸡肉亦唔多(
低估左真正肉食者对于肉既渴望啦)

店铺装修特别,影相打卡都几唔错
不过疫情关系都唔会特别去影

杏仁焦糖薰绿茶