2014-10-25 797 浏览
特别同朋友夹定今日入赤柱,谂住兜个圈relax一下,行到海滨附近有d攰同开始饿,但系唔想洗太多钱,就决定系呢间铺试下。呢个位d铺都系坐室外既,但系会开哂太阳遮帮d客人挡太阳,同埋坐室外别有一番风味,吹住海风咁食野都系一种享受,起码系市区冇得咁做咁同朋友叫左两个汉堡同一份芝士薯条,讲左个芝士薯条先啦,芝士薯条系我既至爱!上面铺满哂芝士,配埋外脆内软既薯条,正阿!虽然芝士味唔算太浓,但我觉得岩岩好,合我口味!咁我食既系有菠萝系入面既汉堡,一开始我怕个味道会唔夹会奇怪,但一食落口咩事都冇,反而成个味道都好夹,仲带出牛既味道!朋友试既蘑菇汉堡,佢都赞口不绝。唔错,下次再去赤柱,一定会再帮衬!

2014-09-19
  • 芝士薯条