2020-10-23 85 浏览
呢间lay back cafe &bar 真系好受欢迎,要去食饭既话一定要事先预约好先会有位,如果系walk in可能要等返一头半个钟以上😂好彩我地早左几日订位,入到门口会有店员同你确认,因为实在系太full了,预约左两个人就得2个位,铺头有室外座位,室外座位先系最受欢迎既位置,我地就只订到室内既座位,相对黎讲,座位会比较挤迫一点点,可能系我地叫既野食多😂讲下野食先啦~我朋友叫左个香蒜白酒露荀日本和牛粒绘扁意粉,我偷食左佢粒和牛,真系好好味,和牛味好重,吾系全熟既。我就叫左个明太子炸软壳蟹忌廉扁意粉,呢个真系大推,炸软壳蟹好够脆口,食落只蟹仲有膏,蟹味香浓😍明太子既味道同忌廉好夹,成个意粉都好好味,份量吾算太多,刚刚好。我地仲叫多左个小食拼盘,拼盘有好几样野食,有紫薯饼3个,炸芝士4粒,沙律,炸虾2只,菠萝酿鸡翼2串,大推既系菠萝酿鸡翼,好好味,菠萝味吾会太重,加埋鸡翼脆卜卜,真系好好味,下次再黎可以叫呢个黎食,真心吾错~饮品方面我地叫左鲜打水果茶类,朋友叫既系士多啤梨玫瑰红茶,我叫既系荔枝啤梨绿茶,我果杯好清甜,啤梨粒睇落系手打碎既,大小不一,真纯手工制😂就系支饮管吸吾到上黎,ps杯

饮品方面我地叫左鲜打水果茶类,朋友叫既系士多啤梨玫瑰红茶,我叫既系荔枝啤梨绿茶,我果杯好清甜,啤梨粒睇落系手打碎既,大小不一,真纯手工制😂就系支饮管吸吾到上黎,ps杯边粒荔枝真系好甜,装饰得好靓又好饮。