2023-12-28 517 浏览
听朋友介绍依间既 Pizza 唔错,所以去朗豪坊试下。餐厅系Food court 𠮶层,好易揾,不过地方唔算大,同埋有限时。食物份量都好大,我地叫咗3 个招牌菜式 Share 食。-  Maru 秘制青口锅蓝青口系中等 Size,大细都算 OK。秘制汁有啲似白汁,有香料,忌廉,白酒香味,味道适中,食完一只又一只,好快已经抢晒。- 蒜香甜辣秘制炸鸡韩式炸鸡,系炸鸡上面加酱汁,作为调味,又保持到脆皮。蒜香甜辣酱,其实系唔辣既,不过可以增加炸鸡既风味,而且鸡肉系好juicy。- 芝心Maru 大哥 PizzaPizza 主要有Maru 香鸡,车厘茄,马里拉芝士,同埋有好多配料,十分丰富。蕃茄,芝士味好浓,不过有酸忌廉平衡番味道。Pizza 系薄底,超松脆,所以食多一两块,都ok。一次过可以食到蓝青口,Pizza,炸鸡,而且水准又高,真系满足所有愿望。
听朋友介绍依间既 Pizza 唔错,所以去朗豪坊试下。
食物份量都好大,我地叫咗3 个招牌菜式 Share 食。
-  Maru 秘制青口锅
蓝青口系中等 Size,大细都算 OK。
Maru 秘制青口锅
- 蒜香甜辣秘制炸鸡
韩式炸鸡,系炸鸡上面加酱汁,作为调味,又保持到脆皮。
蒜香甜辣秘制炸鸡
- 芝心Maru 大哥 Pizza
Pizza 系薄底,超松脆,所以食多一两块,都ok。
芝心Maru大哥
Maru 秘制青口锅