2021-03-16 3027 浏览
突然醒起, 好耐冇食过呢种港式韩烧,细个嘅时候成日去汉阳苑 , 价钱平又有得任食。 人越大好似越少去呢间餐厅, 衬今日醒起,一于黎怀旧一下。 餐厅喺庄士伦敦广场 ,成个大厦都系餐厅,总有一间啱你心水😂。 黎到已经八点半, 仲有个半钟头餐厅就闩门,收费203一个人加一 , 九点半last order。 好啦!开吃!烧烤方面, 鱼肉海鲜有几十款, 全部都有唔同腌料, 仲一大盘三文鱼刺身, 唔嚟都唔醒起以前食呢啲三文鱼几开心, 任食唔嬲! 姐姐仲好细心提醒我哋唔好将啲肉汁滴到三文鱼。😂另外餐厅有好多调味料蒜片同埋生菜,可以好似食韩式烤肉咁,包住食。 净系汤都有四款, 韩式辣海鲜汤,人参鸡汤,碗仔翅 ,同埋老火汤。 另外仲有好多泡菜同埋甜品。 老实讲, 我觉得呢个价钱咁多嘢食,分分钟出色过而家好多酒店嘅lunch buffet。 收几百蚊然后摆十几种菜出嚟就一大张枱, 应该唔够呢到抵食😂