想去貓Cafe好耐,終於捉到朋友到貓貓Cafe玩❤️Cafe細細地,有6隻貓?(記唔清了🤣)雖然唔會好嗲人,但會經常係你身邊經過,成日傾傾下就會有貓貓鼠過黎嚇親我😂Cafe仲有好多貓玩具可以逗貓玩添~我地勁衰,起勢追住d貓貓玩😂😂兩個老闆娘超級親切(而且好温柔),得閒就會介紹d貓貓俾我地識,同我地分享貓貓既故事🥺仲俾我喂佢地食野😍😍店內仲有兩隻小貓岩岩到,未出得籠玩,不過眼仔碌碌好得意。Cafe主要都係領養貓番黎,而且都係幫緊貓貓揾佢地既有緣人領養🥺🥺有興趣既領養人可以去揾下自己合眼緣既貓~我地足足hea左成個下就,真係有d唔好意思,食得咁少野⋯⋯失業既人心𥚃苦🙈有錢我會大大力懲罰下,幫補下Cafe養貓d支出。野食我地一人叫一份,份量比我想像中少(Openrice 相睇落好大份),我估男士就未必夠飽啦,類似下午茶既份量啦。不過講真,佢唔係按時間收費,咁既價錢就算份量唔算多都好著數,有得食又有得玩~當然我覺得可以叫多幾份野食,因為野食味道真係唔錯,不過我地掛住玩同傾計就無再叫😂😂另外野飲方面都好正,我特別鍾意桂花蜜,又香又甜好好飲❤️會再去的,幾適合悠閒地hea一個下就,而且一個人去都唔會尷

會再去的,幾適合悠閒地hea一個下就,而且一個人去都唔會尷尬❤️