2016-08-25 4372 浏览
放题!放题!正!平日下午去,无甘多人,坐得舒服,又唔洗甘夜,又可以平啲!刺身船加上灯光变色既烟雾,好靓!刺身摆放整齐,下面有好多冰垫底,保持新鲜。刺身都好新鲜,八爪鱼好爽口,鱼刺身肥美,虾好大只!榴莲炸弹炸得好脆,入面系榴莲蓉,唔系沟左粉果啲,系真正既肉!好正,又香又甜!人间极品!甜品有呢只韩国雪条,有蜜瓜同芒果味,可惜无最爱既香蕉味,有埋更完满!仲有马卡龙,奶冻同蛋糕等马卡龙好厚身,有唔同既味道,有杏仁味。奶冻唔太甜,几滑。不过个竹炭海盐蛋糕有啲奇怪,可能我食唔惯咸既甜品。哈哈呢度既饮品有好多款,有啲未见过。几钟意枝杨枝甘露,西米有咬口,唔会太甜,细细枝,可饮下其他野蒜香牛柳牛柳好淋,唔多肥肉,入味,用干蒜炒,好香口。本身谂:食放题无理由食乌冬甘饱肥挂?朋友叫左一个,试左一条,觉得好爽口弹牙!即刻叫一碗。个汤好香甜,咸咸地,有紫菜味,一碗小小地,份量唔太多,好味!
放题放题!正!平日下午去,无甘多人,坐得舒服,又唔洗甘夜,又可以平啲!

刺身
榴莲炸弹
仲有马卡龙,奶冻同蛋糕等
马卡龙,竹炭海盐蛋糕
蒜香牛柳
牛柳好淋,唔多肥肉,入味,用干蒜炒,好香口。
牛油粟米,蒜香牛柳
乌冬