餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

2022-02-19 189 浏览
将军澳区呢头愈嚟愈多cafe 今次嚟到澳南海岸嘅呢间西式咖啡店 沿住唐俊街一直向海边行10分钟左右 入口就系正面向海滨𠮶边 室内室外座位都有 对住海景view食野都几舒服😚 我哋2点左右去到 都唔算好多人 好好彩唔洗排队可以直入 因为走𠮶时见到好多人系门口等叫飞🙈入座之后店员主动帮我哋斟水同放低menu 教我哋扫描qr code落单 同埋要出去counter checkout 🍝手打意粉配黑松露忌廉酱 💰128黑松露味好香 意粉好烟韧同挂汁 件toast烤得好脆 但意粉份量就比较少🤏🏻 🍟炸甜蕃薯条 💰88蕃薯条虽然炸咗 但都好香甜 唔会掩盖咗蕃薯本身嘅味道👍🏻 ☕72%特浓朱古力 💰55Dark chocolate嘅关系 呢杯朱古力唔系平时饮开偏甜𠮶款 而系甜中带啲苦涩味 平时钟意食dark choco嘅朋友实啱呀☺️ 🍰伯爵茶戚风蛋糕 💰52 嚟到JOMO又点会唔食chiffon呢🤣有伯爵茶 黑芝麻 热情果三款🎂蛋糕好松软 伯爵茶味虽然唔算好重 但加埋上面味道淡淡嘅cream一齐食 湿润得嚟又好轻盈 一啲都唔heavy 食一件真系唔够喉😋 现场都见到唔少人买蛋糕外卖 除咗件装买 仲可

🍝手打意粉配黑松露忌廉酱 💰128

🍟炸甜蕃薯条 💰88
蕃薯条虽然炸咗 但都好香甜 唔会掩盖咗蕃薯本身嘅味道👍🏻

☕72%特浓朱古力 💰55

🍰伯爵茶戚风蛋糕 💰52
嚟到JOMO又点会唔食chiffon呢🤣有伯爵茶 黑芝麻 热情果三款🎂蛋糕好松软 伯爵茶味虽然唔算好重 但加埋上面味道淡淡嘅cream一齐食 湿润得嚟又好轻盈 一啲都唔heavy 食一件真系唔够喉😋 现场都见到唔少人买蛋糕外卖 除咗件装买 仲可以wholecake买㗎 $420 for 6" and $520 for 8"😉

🔔另设加一

手打意粉配黑松露忌廉酱