海边走走🚤屯门码头Fantasy Coffee🍹周末想揾个地方静静地Chill & Relax,充一充电🔋朋友带我黎到屯门码头附近一间颇有格调的小店「Fantasy Coffee」Cafe室内走工业风装修,水泥墙配黑板Menu📜坐在窗边高枱更可望到对出的海景🌊黄昏傍晚嚟到,建议可以坐在室外,一边享受美食,一边吹吹海风,🐱🐶都可以带埋一齐放风🍴烧迷迭香羊西冷伴薯菜配红酒汁羊有少少惊喜,内质几嫩一啲都唔肥,而且膻味不重,配埋特制的红酒酱汁,味道刚刚好!身为薯控既我,见到巨型的薯蓉球成座山咁⛰️好开心😍食落好幼滑creamy。伴菜的份量都比得超级多,翠肉瓜、茄子、芦笋煎炒过,又甜又新鲜🍴香辣蒜片榄油大虾意粉四大只虎虾铺于意大利粉上够哂吸睛,虎虾弹牙又鲜甜🦐意粉可选辣度, 拣左少辣,配埋蒜片、洋葱、三色椒同蕃红花,好惹味,做到色香味俱全🍴唐扬炸鸡块鸡块都几大粒,炸到金黄金黄的,内里鸡肉嫩滑,记得要趁热食!泰式辣酱系灵魂所在,十分开胃,推介👍🏻🍸Long Island Iced Tea望落似柠檬茶,但其实系酒精饮品黎,调酒师调配得吾错,不过要小心饮醉啊!🍹Fresh Limes Soda青柠加梳打
海边走走🚤屯门码头Fantasy Coffee🍹

🍴烧迷迭香羊西冷伴薯菜配红酒汁

🍴香辣蒜片榄油大虾意粉

🍴唐扬炸鸡

🍸Long Island Iced Tea

🍹Fresh Limes Soda
青柠加梳打水,消暑解渴