Green Orange

2024-03-30 39 浏览
前排收工同朋友食完我Green Orange!佢嘅食物真系好吸引呀!我就同大家讲下佢嘅菜单有咩好食嘅选择。首先,如果你钟意火腿同沙律嘅结合,你一定要试下佢嘅黑毛猪火腿Cesar Salad!啲火腿好香口,同沙律蔬菜一齐食真系好开胃呀!如果你想要一个暖暖嘅开胃汤,我推荐你试下佢嘅烤虎虾忌廉汤!汤嘅质地好滑顺,虎虾嘅鲜味同汤嘅浓郁真系好配!接下嚟就系一个意大利面嘅选择,佢嘅黑松露蘑菇意粉!黑松露嘅香味同蘑菇嘅鲜味结合得好好,意粉煮得刚刚好,每一口都好滋味!如果你钟意牛扒,我推荐你试下佢嘅慢煮纽西兰肉眼扒!肉质嫩滑多汁,慢煮嘅过程令到肉质更加入味,每一刀都好美味!最后,如果你想要一个甜品嘅话,你一定要试下佢嘅New York芝士蛋糕!芝士蛋糕浓郁香滑,每一口都令人陶醉!除咗以上嘅菜式,佢仲有好多其他嘅选择,例如苹果雪葩!如果你钟意清新嘅甜品,呢个绝对系你嘅首选!总括嚟讲,Green Orange系一间气氛好正嘅餐厅,食物嘅质素都好高,同朋友聚餐去Green Orange一定唔会后悔。