话你知,我喺Milu Thai嘅一顿饭就真系值得推介!起头,当然系嚟劲辣火山排骨🌋,每次想起𠮶爽滑肉质都令我流口水。拎住手套撕开个排骨,肉香四溢,边款似样辣椒油班隔,一啖下去,简直系惹味到爆!味蕾即刻feel到𠮶种意犹未尽嘅感觉,辛辣入味,啖啖肉香。再嚟,个咖喱三重奏🍛,三种口味一次过满足嗮我对咖哩嘅渴望,搅拌开,海鲜晶莹剔透,汁色金黄翠绿,令人欣赏到唔同咖哩嘅独特之处。至于芒果糯米饭嘅部分,𠮶个芒果鲜甜得嚟唔腻口,同香Q嘅糯米饭搭配得天衣无缝。讲到最后,马拉盏炒通菜就真系清新脆口,完美俾人消解𠮶啲美妙嘅油腻感。佢嘅嘢食有种平易近人又惊喜连连嘅感觉,真心推介俾想齐齐分享一盘好嘢嘅朋友,泰式风味🥥🌶🍍喺呢度绝对唔会令你失望!