餐厅: 御泰坊-泰越菜
资讯:

2012-11-29 85 浏览
因为工作上不如意, 所以决定要同仔仔去食餐好既........实行化悲愤为食量 其实之前已经同朋友仔食过一次, 虽然价钱相比起九龙城的泰国菜系贵左D...但胜在地点方便, 环境OK, 又有得book 枱, 唔驶等之余, 上菜仲好快 tim 炸虾饼 : 第一次食果时, 就已经被佢既弹牙深深咁吸引, 再配上香甜既黄梅酱, 简直就系一试难忘 马拉盏炒通菜 : 必点之选, 嫩口非常   蟹肉炒粉丝 : 好味, 可惜份量较少 生菜包 : 因为越食越开胃既关系, 所以再叫一个生菜包, 感觉上比平时食的较辣, 以为是平平无奇的炒肉碎, 那隐藏的辣度却不可轻视, 清甜生菜刚好中和那辣度,为口腔带来一点清凉感觉, 赞! Mango Tango: 系一杯芒果夹杂著菠萝味既沙冰, 绝对系解辣之选

虾饼
马拉盏炒通菜
马拉盏炒通菜 : 必点之选, 嫩口非常
蟹肉炒粉丝
蟹肉炒粉丝 : 好味, 可惜份量较少
生菜包
Mango tango