呢间餐厅可以话有惊艳到我🤩个人超级喜欢食pad thai 但要系香港食到好食的pad thai都唔系咁容易😢呢到绝对系我的top 1之选 已经回顾咗好几次❤️‍🔥虽然位于坚离地城有啲远 但如果你同我一样都对pad thai有一份执著 就一定要嚟试下 包你唔会失望😗❣️泰式鸡肉炒金边粉($60)🐣呢到嘅侍应好爽手 落完单即刻送上一碗热辣辣的蔬菜汤🙌🏻入面十分足料 有娃娃菜、红萝卜、西芹和肉碎~汤的胡椒味比较重 所以西芹只系轻轻略过 唔钟意西芹的朋友都饮得到🫶🏻Pad thai都上得好快 五至十分钟就有得食~呢到既pad thai 超 大 份❗️朋友一向大食都话食唔哂🤭佢哋的金边粉相对湿润 所以食到后面都唔会觉得干争争☺️酱汁的调味也很赞 酸甜酸甜的 十分开胃😍而且鸡肉给很多也很大块 啱哂喜欢食肉的朋友仔😎值得一提的系入面的炒蛋 蛋有少少焦边 唔会散哂之余仲索哂啲汁 十分入味😋而且有大量花生攞系一角 喜欢花生的话可以捞埋一齐 令个pad thai更加香囗同有口感😚𠮶底仲放咗两大片生菜帮手吸油 咁食落就冇咁油腻啦🥰呢个价钱有咁嘅水准同份量一句讲哂 平靓正仲要份量大 必试💯
呢间餐厅可以话有惊艳到我🤩
呢到绝对系我的top 1之选 已经回顾咗好几次❤️‍🔥

泰式鸡肉炒金边粉($60)🐣
呢到嘅侍应好爽手 落完单即刻送上一碗热辣辣的蔬菜汤🙌🏻
入面十分足料 有娃娃菜、红萝卜、西芹和肉碎~

Pad thai都上得好快 五至十分钟就有得食~
佢哋的金边粉相对湿润 所以食到后面都唔会觉得干争争☺️
酱汁的调味也很赞 酸甜酸甜的 十分开胃😍