2012-07-25 1103 浏览
今日去完书展,同几个fd一齐黎食,对上一次黎系年几前,谂住黎食番次。我系飞系67号,系出面等左半个钟有多岩岩拎左飞系跳到57号,突然飞番去38,跟住48,跟住45咁我个fd都知咩事,但系都去左问下佢地个接待点知一句「人地人少咪佢地先啰,出面等啦」劲唔nice既tone终于到我地,入到去张枱系湿晒,地下痴立立,冇人去mark干净,惟有自己做啦杯就冇晒,又要问先比杯同埋加番d杯上去一黎到即点三文鱼,因为有唔少经验,一黎叫定三文鱼就差唔多食食下一碟蟹子寿司跌左落黎,叫左劲耐都冇人黎汁,劲炆而且d盖污糟到死,粘满酱朦查查仲继续用,唔会洗下咁原来回转带上面d三文鱼系鱼腩黎,仲厚过落order果d炸带子冇晒, 等劲耐都冇甜品, 有班戟皮既沙律卷d人就四围去拎寿司等左好耐先转到有:1.班戟皮既沙律卷2.半兜都系水既豆腐花推介既寿司:1. 三文鱼2. 腐皮我个fd食左5碟, 食完出到即刻呕跟住上到车又呕, 落左车又呕左2次d食物真系唔干净 dislike 永远唔会再黎呢度食!
我系飞系67号,系出面等左半个钟有多

岩岩拎左飞系跳到57号,突然飞番去38,跟住48,跟住45
咁我个fd都知咩事,但系都去左问下佢地个接待

杯就冇晒,又要问先比杯同埋加番d杯上去

一黎到即点三文鱼,因为有唔少经验,一黎叫定三文鱼就差唔多

食食下一碟蟹子寿司跌左落黎,叫左劲耐都冇人黎汁,劲炆
而且d盖污糟到死,粘满酱朦查查仲继续用,唔会洗下咁
原来回转带上面d三文鱼系鱼腩黎,仲厚过落order果d

等左好耐先转到有:

2. 腐皮

我个fd食左5碟, 食完出到即刻呕
跟住上到车又呕, 落左车又呕左2次
d食物真系唔干净 dislike

永远唔会再黎呢度食!

题外话/补充资料: 一位$47.9, 加一后每位$52
2012-07-22
等候时间
30 分钟 (堂食)
$52 (其他)