2020-02-11 38 浏览
之前成日都同朋友去Mee... lemongrass 但自从肺炎单野之后 出街食都少左好多😔今日终于食返餐好野💕必嗌既海南鸡饭水准依然好味 啲中汤都系饮唔停口🤤但今次想试多啲未试过既野 所以嗌左好多小食!最出色系牛柳粒☺️铁板上keep住都系好热 牛柳粒好香 唔会干唔会硬 食到唔停口!但唔知配菜个啲一粒粒绿色系啲咩 所以冇食到马拉盏芥兰都值得试下 佢唔会好辣 岩我呢啲唔系好食得辣既人食!但唔中意食芥兰既人千奇唔好嗌 因为佢炒完啲芥兰味都系一样好重...同埋份量大概两个人食差唔多 几抵食而甜品我叫左椰汁西米糕 如果中意甜啲既椰汁西米糕就唔建议嗌 因为佢比平时食既西米糕黎讲唔算甜 偏健康少少 可以因口味而决定试唔试!而野饮叫左伯爵珍珠奶茶+苹果茉莉茶 如果二拣一..个人比较推荐苹果茉莉茶多啲 清啲香啲