2013-05-20 49 浏览
每次去荃湾工作, 都喜欢去荃新天地揾食. 今次又再次到Melissa食Lunch, 喜爱呢到既环境/食物同服务.我朋友早到, 而我大约12:45分到, 门口Reception讲紧电话无理我, 咁我自己入去揾吓, 我地坐在最近内园门口的枱, 我行到身水身汗(当日有29/30度), 谂住饮杯水降降温, 点知我只杯未有水, 叫人帮我倒杯水, 佢比杯热水我. 我点了牛排午餐, 未有野食周围睇下, 有个亚姐抹紧门口块大镜, 打开内园大门仲用支好长既棍系到刮, 由于楼底高佢支棍一刮到底时支棍都队到出门口出面, 有2次差d队到人添. 刮完镜就开始抹玻璃, 本来做清洁系啱, 但唔使系繁忙时段到做! 我食紧野对正妳系咁抹同刮. 讲返d食物, 罗宋汤好稀, 味道还可以 , 不过热到辣咀! 牛排要5成熟黑椒汁, 可能牛排薄过以前好多, 5成变左8成, 另外黑椒汁太酸, 好难食! 全日最好系杯咖啡! 以前服务同出品都好好, 今次两方面的水准下降了!

讲返d食物, 罗宋汤好稀, 味道还可以
, 不过热到辣咀
!

全日最好系杯咖啡!

以前服务同出品都好好, 今次两方面的水准下降了!

2013-05-15