2022-11-02 61 浏览
3号风球下的晚餐❤️话说早排挂咗3号风球,见唔系好大雨,又约咗呢一间餐厅,就点都要去。本身以为会冇人,点知原来都有几多外国人饮酒chil🍻我自己上咗一楼,上面嘅设计好有家庭嘅感觉,仲摆低咗好多broadgame,如果成班人哋book场都几好🥰叫咗一个想食好耐嘅egg and Benedict 💕有得拣三文鱼或者蟹肉。我就拣咗蟹肉,蟹肉摆咗喺牛油果下面,再配合埋半熟嘅蛋,上面放咗芝士,非常之好食,同埋好饱肚😘隔离仲有好多沙律🥗饮食好均衡健康另外叫咗一个烧春鸡烧春鸡有半只鸡,慢慢食,配合埋烧过又甜甜地嘅粟米,简直系另一种享受😎Tiramisu呢一只Tiramisu好好食,佢个样好靓,好似一个花盆,同埋好大份,两三个人食都得。味道偏酸,同出面食嘅唔同,好有特色最后叫咗一杯竹炭芝麻咖啡好似食紧一粒粒嘅汤圆嘅味道,第一次饮咁特别嘅咖啡环境同埋服务态度我会比五星❤️嘢食四星❤️呢度呢度真系几唔错,太舒服啦,会再嚟☺️☺️
3号风球下的晚餐❤️

另外叫咗一个烧春鸡

Tiramisu

最后叫咗一杯竹炭芝麻咖啡
好似食紧一粒粒嘅汤圆嘅味道,第一次饮咁特别嘅咖啡