2017-02-15
話說我琴日2月13號 晚上10.30嘅時候,想食鴨舌 就諗起之前朋友介紹呢間,所以我係網上面搵到佢嘅電話 咁就打去啦。。。咁個姨姨就話佢哋收10.30嘅就問我想要咩幾點嚟到,咁我就話我要成11點先嚟到喎,佢都話OK。問我要啲咩。咁其實我未去過佢間鋪頭,淨係知有鴨舌,但係又唔知有啲咩味喎,咁好正常就會問佢你呢度有啲咩啊?點知個姨姨就係到笑。。其實我真係唔知有咩好笑,我好認真咁問,亦都真係去買,其實真係有啲咩好笑呢。之後我就覺得好唔開心, 所以就同佢講話我唔要啦,就咁收咗線。半分鐘後 個姨姨又打黎問做咩姐 做咩唔要姐。我就好直接咁同佢講, 其實賣得咁開心不如唔好賣啦。我都係因為有朋友介紹話你鋪頭好食,所以上網搵咗個電話打去問你哋收幾點,又係你哋話會等我等到11點都OK。我都係問你鋪頭有啲咩啊, 因為我真係未嚟過。你笑嘅時候,俾我種感覺,唔好,唔願做我生意。老實講, 明知你啲鴨舌唔平, 其實都係因為我自己想食, 我先肯想比咁貴價錢買,再加上有朋友食過話好食,先會令我想去買。但係你哋啲態度真係好差,差到我有錢都唔會再想去食。
想食鴨舌 就諗起之前朋友介紹呢間,
所以我係網上面搵到佢嘅電話 咁就打去啦。。。
咁個姨姨就話佢哋收10.30嘅
就問我想要咩幾點嚟到,
咁我就話我要成11點先嚟到喎,佢都話OK。
問我要啲咩。
咁其實我未去過佢間鋪頭,淨係知有鴨舌,
但係又唔知有啲咩味喎,咁好正常就會問佢你呢度有啲咩啊?
點知個姨姨就係到笑。。
半分鐘後 個姨姨又打黎問做咩姐 做咩唔要姐。
我都係問你鋪頭有啲咩啊, 因為我真係未嚟過。
你笑嘅時候,俾我種感覺,唔好,唔願做我生意。
但係你哋啲態度真係好差,差到我有錢都唔會再想去食。