餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2023-01-24 220 浏览
三哥管理越嚟越差 我平身都系铁三粉 年资都有成10年 希望佢可以做得更好🥺店面长期人手不足 等位时间长 等食物时间都长 真系要正视呢个问题😵‍💫真系辛苦晒啲姐姐🥲系apps预先遥距取票 到左门口都有叫人先取票 等左好耐都无嗌飞 店内有八九张吉枱但其他食客就直入餐厅 变相嗌左飞都系白等🫠入到餐厅 🍴姐姐都好忙 所以决定拎QR CODE自助落单🥹🔺猪肉麻二小走九走牙 多麻$35猪肉份量都okay有8-9块左右 食落爽口👍🏻汤底因为自己偏向钟意麻香多啲 所以再拣左多麻👅多麻真系比系平时麻辣好多 好过瘾🌶不过去到后尾就真系越食越咸 好口渴🥺呢几年三哥啲汤底都偏咸 已经试过几间分店 唔同地区都系 无左一开头食物质素咁稳定😢🔺土匪鸡翼 (大)$32🔺蒜泥白肉(细) $28呢两样小食都正正常常 维持到本身既质素🤣

入到餐厅 🍴姐姐都好忙 所以决定拎QR CODE自助落单🥹

🔺猪肉麻二小走九走牙 多麻$35