2022-03-29 669 浏览
呢排都少左出去,打开外卖APP见有间几吸引嘅正宗印度餐厅,菜式选择都好多👍🏻所以就简左呢间😛🥢羊肉炒饭 $125系用印度长身香米炒出黎😛内里仲有好多旧羊肉架👍🏻羊肉软腍入味😌炒饭仲用咗唔同嘅蔬菜去炒,超级好味同健康😍佢仲提供左乳酪酱汁,不过炒饭已经好浓郁够味,所以我地拎左黎点饺子食☺️🥢印式饺子 $65呢款饺子系用免治鸡肉嘅馅料整成🤩外皮都炸到好香脆😋我地用左配炒饭嘅乳酪酱汁,点埋酱汁一齐食又有另一番口感☺️仲减少左唔少油腻感添呀☺️☺️🥢羊肉馅饼 (Naan) $28馅饼中间个层夹咗好多羊肉😝食落仲好有羊肉味🤩外卖送黎到都仲保持到温度,令到Naan仲系皮酥内软,香味四溢、惹味十足😙😙🥢咖哩鸡蛋 $82印度咖哩好香浓,唔会太辣,配埋羊肉馅饼一齐食真系绝配,口感一流👍🏻🤤🥢自家秘腌炸鸡 $98不好以为佢腌到红当当就系爆辣😌佢地自家嘅腌炸鸡味道带点微辣,而微辣嘅口感都几刺激同上瘾🤩令到我地食完一件又一件😋鸡肉都非常惹味嫩滑😙

🥢羊肉炒饭 $125

🥢印式饺子 $65