2025-07-25
觀塘鱷魚恤次次食飯時間經過都好多人排隊上去食嘢,而且晚市都唔使$300 日式放題店極尚大喜屋除咗常見嘅刺身壽司,亦有多款中式食品,款式多達100款+ 睇到眼花撩亂 食過返尋味‼️-🌹新推出古法鹽焗蟹,用鐵鍋鋪上鹽巴,大大隻蟹連殼鹽焗,多肉鹹香好鮮甜。🌹焦糖鵝肝壽司都係意想不到放題會有嘅食物,鵝肝厚身好肥美,配上脆卜卜嘅多士同開胃黑醋食多幾件就回本😍🌹避風塘大頭蝦 呢款好特別 而且encore多幾次可以回本 大頭蝦蝦頭爆膏 食落惹味香口👍🏻-雖然天氣熱都無阻我食一品鍋嘅決心,壽喜燒牛肉鍋肉質嫩滑,配上蔬菜同鹹鹹甜甜壽喜燒汁食到停唔到口!另外焗蠔同帶子都係海鮮控必食!-最後回歸日式,呢度嘅刺身都好新鮮又肥美 而且拖羅吞拿魚燉蛋都可以任食💯最後都要食返幾串串燒,鹽燒牛舌彈牙爽口,亦係encore之選👍🏻記得記得一定要食甜品 好多款式揀之餘仲有Häagen-Dazs任食 一定會再encore‼️