2021-12-18 153 浏览
友人好大食,又经常谂唔到食咩,所以我哋经常都会选择去食放题,咩都有得食唔使谂,而呢一间位于沙田中心嘅放题,价钱抵,食物选择又多,啱晒我哋👍🏻首先讲吓价钱先,当晚为平日,价钱为318+1,餐厅环境大,座位亦都好舒服~ 然后就来讲下嘢食啦🤤嗌咗极盛放题嘅客人,每位都有一客铁板烧大虾🍤,大虾烧得好香,调味调得好出色,有胡椒味,真系由虾头食到落尾😂👍🏻另外,鱼生款式都十分多,例如普通嘅三文鱼、甜虾、鲍鱼片等等全部都有,而且都有几款较少见嘅鱼生,样样刺身都好新鲜好鲜甜,正~ 咁就讲到黎重点啦~话明系专食铁板烧,就一定要食晒佢啲铁板烧美食啦~ 首先,必须要推介烧带子,带子好香口、调味调得好好,烧得又唔会太干,保持到湿润,正😄另外,烧鳕鱼片,本身以为系烧银雪鱼,但系一上到嚟得一条条嘅鱼条,本身以为中咗伏,但点知烧得好趣,鱼味好浓,最后都嗌左唔知几多round😊🤤🤤Cp值高,位置方便,同一家人、朋友、情侣都好适合黎食👍🏻

Cp值高,位置方便,同一家人、朋友、情侣都好适合黎食👍🏻