(非会员)
2010-04-23 78 浏览
同老公一心走嚟食, 去度门口贴住大标题话无三文鱼供应 是但啦都嚟到, 我哋咪豁出去约6点入去. 坐底后攞住张点食纸, 发现原来无三文鱼真系少咗好多撰择不过, 我哋都点咗吞拿鱼, 软壳蟹, 炸虾, 鲭鱼, 牛肉, 鳗鱼, 带子寿司. 落单后一阵, 中间包寿司d亚哥好大声哎无吞拿鱼, 之后个待应又话而家无软壳蟹 我哋即刻不满话无供应又唔贴出去门口到提示人, 如果知到系咁我哋唔会入嚟. 日本食店无三文鱼, 吞拿鱼同软壳蟹不如休息唔好开门做生意! 之后, 其他点咗啲寿司陆续上枱, 古唔到无嚟一排, 啲质素差咗咁多, size细咗, 炸虾一押就散 待应服务更加差哂, 我哋落单点寿司, 原来也要自己一碟一碟接, 唔系应该有待应第比我哋 佢哋都无野做, 围住个收银系度讲化妆. 中间有2个包寿司d亚叔唔做野, 对住客人倾计笑. 我哋唔使45分钟就食完埋单, 也是最后一次!
同老公一心走嚟食, 去度门口贴住大标题话无三文鱼供应

是但啦都嚟到, 我哋咪豁出去约6点入去.
坐底后攞住张点食纸, 发现原来无三文鱼真系少咗好多撰择

日本食店无三文鱼, 吞拿鱼同软壳蟹不如休息唔好开门做生意!

我哋唔使45分钟就食完埋单, 也是最后一次!
2010-04-22