2020-05-19 4074 浏览
番工最近真系有点辛苦,于是决定自己系礼拜一咁沈重既日子食餐劲野,慰劳下自己。今天去左yoho食野,顺面可以行下街嘛。我去左间朋友介绍有西餐有甜品既餐厅,环境几chill。卫生良好,一入门要量体温同用Hand rub清洁双手。入面好多植物,环境好光鲜,但系好chill,好静,有少少音乐仔听下。Menu入面有西式主食、甜品、有些plant based smoothie。我去到叫左个Dinner Set($198),有一款前菜、主食及甜品,仲有一杯野饮。入到去先收到消毒纸巾同口罩套,非常好!我叫左以下既Dinner Set:餐汤(栗米汤),一款前菜(炒磨菇),主食(烩磨菇长通粉配大啡菇),甜品(云呢拿配班戟)及一杯饮品朱古力奶。首先黎左个好creamy既餐汤栗米,热烘烘的。然后就黎左好梦幻既餐饮,话就话系朱古力奶,但系上面挤满cream,好正。之后就黎左炒磨菇,都ok,几有菇鲜味。之后就黎左烩磨菇长通粉配大啡菇,个sauce非常浓同creamy。亦好足料,好多香草同配菜在当中。大啡菇十分juicy。最后就系最正既甜品喇。个pancake都几厚身,口感绵密松软,配上忌廉同朱古力酱好正!隔离仲有

入到去先收到消毒纸巾同口罩套,非常好!

首先黎左个好creamy既餐汤栗米,热烘烘的。
餐汤

冻朱古力奶

之后就黎左炒磨菇,都ok,几有菇鲜味。
炒蘑菇

烩野菌长通粉

烩蘑菇长通粉
烩野菌长通分
最后就系最正既甜品喇。个pancake都几厚身,口感绵密松软,配上忌廉同朱古力酱好正!隔离仲有大量水果,够晒健康!
云呢拿雪糕配班cake
云呢拿雪糕配pancake

总结,依度食物好,价钱合理,环境很舒服。要顺道赞下店员服务态度好好,非常细心及有礼!亦想赞下员工清洁方面做得好好,很认真和仔细清洁,确保上一手的病毒不会留给下一手,抵赞
餐汤
冻朱古力奶