2007-06-24 66 浏览
我妈妈以前o系红磡番工试过好好食就带我出去食。佢同老板娘好熟架!!!老板娘个样好似好恶咁, 其实都好好人架, 可能系有少少情绪化姐哈哈, 但佢都对我好nice 今次就同同学早放学出去食。因为佢d窝贴好快卖晒, 12点番就冇架啦, chi饭就要12半前。净系做朝早同中午架咋, 卖晒就收工!!!d chi饭就梗系好好食啦, 即叫即包架, 就如其他comment所讲, d油炸鬼好脆, 肉松系甜既, d饭就会干身d因为冇吸晒d热蒸气。窝贴有菜肉同猪肉, 虽然冇贵记咁大只, 但d皮就薄d冇咁un, 咬落仲有肉汁流出黎!!出面d豆浆好似水咁, 但佢呢d好浓, 好有豆味, 好味过贵记!!仲有呀, 依家有冷气架啦!!

仲有呀, 依家有冷气架啦!!