2021-09-05 148 浏览
今日落咗九龙湾!去食左一间顶级的茶记!佢可能系全东九龙最好嘅茶记,但好过佢,我未揾到同埋未见过!首先一去到,今日阳光普照,天气非常之热!佢哋主动提供左遮俾我哋遮太阳!从来无餐厅会咁样招呼客人!多谢你哋照顾到客人嘅需要,好快就有位入到去!安排好有效率今日叫咗个自由西餐,份量真系颇多,肉质为中上级,有牛肉味,并唔似其他茶记无肉味!个黑椒汁都比较浓!但味精味就唔算重!配角薯条就比较普通!但都可以接受!至于饮品方面!我好钟意佢个茶底!有少少香!同埋唔箧!有红茶嘅味道!又唔会太浓又唔会太淡,非常接近完美!呢间餐厅值得一试!喺乱流下,可能好多人会好失望,要记住可以失望,但唔可以绝望!日子都要过,不如坐低食番啲好食嘅嘢!再出发!相信晴天一定会降临!

自由西餐

2021-09-05
等候时间
5 分钟 (堂食)
自由西餐