餐厅: 富山麵家
资讯:

知道铜锣湾有间拉面店成日会同啲卡通人物联乘,今次轮到Kuromi😽 成个Kuromi系列有3款拉面、2款小食同2款特饮,每款都有不同大小嘅可爱Kuromi造型,睇得又食得,Kuromi fans 见到一定好开心😸🍜我拣咗 #特制牛奶拉面,本身谂住特别啲或者冇咁咸,但其实都系类似平时食拉面嘅汤底,系冇牛奶嘅甜味😹 不过只 #半熟蛋 同旧好似牛腩嘅 #猪软骨 就好好食🤤,只系份量有啲少🥲 而朋友叫嘅 #特制黑酱油拉面,配料系一样,只系汤底唔同,佢话都好食~🍢小食方面,我哋叫咗上面有块Kuromi曲奇嘅 #明太子章鱼烧,加埋啲明太子酱一齐都几好食😋 不过我将块曲奇连埋啲木鱼一齐食就变咗怪味🤣 (大家千祈唔好学🤭)好可惜,我最期待嘅紫薯味蒸包竟然卖晒….本当に残念ですね🥺🥹😭 唯有影menu当食咗🤦🏻‍♀️

特制牛奶拉面 & 特制黑酱油拉面
特制牛奶拉面