2015-01-08 1088 浏览
好耐冇写过食评, 亦都好耐冇放过题! 今次系铜罗湾呢间组长, 平平地又就脚, 一于试试刺身嗌左少少, 天气冻对刺身既渴求降低左 冇乜边种特别好/唔好食, 整体都几新鲜, 如果真系要讲既应该要讲三文鱼, 因为好长身, 食落有饱足感, 好似用来整花之恋外面果层三文鱼咁样, 但厚身好多~主要来讲都系食热野居多, 叫左好多平日放题唔会食既野, 包括咩炒野菌呀, 芝士年糕之类。整体来讲都系中上水准, 冇乜特别标青既食物, 总括来讲所有海鲜类不论生熟都算几唔错, 可能来货新鲜啦~~食物虽然冇乜野好讲, 但系好想赞下呢度既服务质素。除左效率好高之外, 就算个场几爆d野都会来足, 唔似出面食成日吹单吹到口干都未来, 而且服务态度好好, 仲好主动! 唔单只系收碟或者收柯打纸主动㖞, 仲会见到我地冇嗌野饮主动问我地口唔口渴, 呢种贴心服务先系真正令我想写呢个食评既原因!!
寿司
刺身嗌左少少, 天气冻对刺身既渴求降低左
炸虾&饺子

寿司