2021-11-18 84 浏览
这间只有男服务员嘅餐厅,服务水准冇减少,小编甚至觉得系超水准,当晚有两枱客人系庆祝生日,男服务员会帮客人影相,亦会对客人讲生日快乐,店舖亦会播生日歌,小编自己亦都感受到服务员嘅亲切,抵赞。🌹蚬肉薯仔汤、沙律前菜系蚬肉薯仔汤同沙律,蚬肉薯仔汤唔错,沙律就普通咗啲,但可以啦。-🌹石烧法式羊架小编极喜欢羊架,今次仲要石烧上,见到两件羊架在烧热的石板上受热发出吱吱声,好激动。店舖好细心怕我们被啲汁弹到,畀我哋大大纸巾围住,仲提醒我哋唔好将啲酱汁放喺块石板上免得弹汁。两件羊架虽然唔大,但味道确是一流,羊膻味好重,羊架非常新鲜,酱汁仲配有烧汁同蒜蓉汁两种选择,小编觉得两款都正,两款都要试,整体赞。-🌹香脆猪手配烧汁餐牌见到个猪手大大件,嚟到果然同图一样大大份量,利害。表面已经见到𠮶块猪皮应该脆,食落真系又香又脆,肉质嫩滑唔靭并且入味,配上烧汁更吸引,配菜三色瓜唔好以为小角色可以忽略,它们一样烧得好香,要食呀!最后件薯蓉,放喺𠮶青瓜度好有趣,薯蓉本身都系香滑,整体系赞。-🌹朱古力心太软小编系套餐上加$25将甜品转成心太软,这个心太软仲搭配一球香草雪糕,冰冻嘅雪糕加上温热嘅朱古力,入口令人振奋感觉,不

🌹蚬肉薯仔汤、沙律

🌹石烧法式羊架

🌹香脆猪手配烧汁

🌹朱古力心太软
小编系套餐上加$25将甜品转成心太软,这个心太软仲搭配一球香草雪糕,冰冻嘅雪糕加上温热嘅朱古力,入口令人振奋感觉,不过𠮶心太软热啲更好。摆碟系渐变蓝色,洒上糖粉,打卡好靓,赞。

🌹士多啤梨沙冰
士多啤梨沙冰味道香浓,只杯打卡亦靓,赞。

🌹玫瑰朱古力
另一热饮系玫瑰朱古力,这个系有玫瑰香嘅热朱古力,味道一流,拉花亦不错,冇拣错。
蚬肉薯仔汤
沙律