2024-02-18 983 浏览
家人见网评好,于是今日一齐去试,因为我迟到直接入去坐底,本来印象都几好,环境宽敞,鱼生刺身尚算新鲜,熟食一般,可惜坐底15分钟后,垃圾车喺隔离不停转,员工阿姐成日哄吓哄吓,睇下有咩收走,都几厌恶,食到40分钟左右,队张单埋嚟叫你埋单,心谂咩料呀,其他放题都系截咗单,先会叫你埋单,都算喇,可能人哋多客收唔切钱啦!俾完钱就升级喇,哈…….漏单、回答态度差、语气好似仇人咁,架垃圾车转得再密d,收碟粗鲁,嚟到呢度大约食咗1小时15分钟,之后已经冇乜再叫野食,都冇晒胃口,净系饮野吹水食生果,突然员工阿姐大声讲 ‘够钟喇拎齐野走’🤔望一望表,仲有12分钟㖞,于是继续吹下水饮埋罐野先,5分钟之后,员工阿姐又大声讲‘拎齐野走,够钟喇’ 讲明6-8pm,都未够钟就吹人走,成餐饭感觉都系赶你走嘅节奏,讲真就算食物高质,都唔会再去,更何况野食真心好一般,仲有个厕所🚽污糟到得人惊,塞晒又屎又尿咁🤮好恐怖