餐厅: Dazzling Cafe (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-07-01 572 浏览
见好耐冇写食评,今次真系非写不可,真系食到一肚火😤见餐厅举办周年庆活动,电话号码有指定数字,有折扣优惠便去试下,餐厅用餐时间系90分钟,所以安排入座时,已即刻递上点餐纸(在排队等候期间已拣选好)饮品,意粉,小食,都正常时间来到,质素都尚算唔错,鸡扒同带子煎得几香又唔会好干👍见坐咗60分钟还未上松饼,叫咗一次店员跟进,再之后等等等,等到接近90分钟,眼见已出咗多个松饼都未到我,又叫店员跟进一次,后来我睇收据,奇怪店员打咗后上,好彩我全部有影相留底,亦完全冇口头讲过要求后上,迟我入座六至七台客人点嘅松饼巳送上台, 因当日坐近厨房出餐位清楚望到,当日系平日非繁忙时间,并唔系太多人,要迟就一齐迟, 点解可以一次又一次迟来先上岸😤向店员催左几次 (因见已等超过90分钟) 好似完全冇跟进一样,要到第四次话等咗差唔多两个钟,店员隔左阵先送上松饼~员工完全都冇讲一句唔好意思对呢间分店嘅服务质素极度失望~餐厅用餐时间为90分钟,结果我足足喺里面坐咗128分钟~疫情严峻下,饮食业重创,今时今日嘅服务态度真系唔得,要帮衬嘅话要有定心理准备,就算有免费我都唔会再帮衬 ~
见好耐冇写食评,今次真系非写不可,真系食到一肚火😤