2022-06-06 1108 浏览
✅❤️今日同屋企人食饭见到一间几靓嘅Cafe @oslo_hongkong ,就入去试吓啦。😍Oslo 。烟三文鱼鲜忌廉意粉🍝$89拎到上嚟我都吓亲,上面嘅烟三文鱼超级多啊🥰,而且仲铺得好靓成朵玫瑰花咁,打卡啱晒🥺。忌廉酱嘅味道都好丰富,而且唔会「滞」😌,下次会encore🤩。chef burger🍔$118呢个汉堡包系配沙律同薯条嘅🍟,真心一个人食唔晒😉情侣可以迫男朋友食😏!肉饼好Juicy,但系牛味不太出。汉堡包层次丰富,但系芝士🧀有啲少🥺,薯条系重头戏🤤,最钟意又厚又脆嘅薯条🤭。全日早餐🥓$118呢个全日早餐好丰富呀🥗,有个大沙律🥬、茄汁豆、牛角包🥐、烟肉🥓、蘑菇炒蛋🍳、德国香肠、薯条🍟等等。味道都几唔错,值得一试😉。榛子latte呢个系跟餐嘢饮,个拉花好靓呀🤩,饮落去唔会太甜,而且口感香醇😉推荐🥰小插曲:食到一半见到我个burger有只虫🪰真系好惊啊!好彩店员佢哋态度都非常好,最后俾返个burger餐我哋外卖拎走✅事件处理得唔错,而且好有礼貌Oslo (九龙城)九龙城南角道15号地舖#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinsta
✅❤️

全日早餐

。榛子latte
榛子latte

小插曲:

Oslo (九龙城)
九龙城南角道15号地舖

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #hkcafe #cafehk #desserthk #香港美食 #foodadmirersoftheworld #美食 #美食日记 #美食推荐 #美食达人 #三文鱼 #cafe #台湾 #latte #burger #alldaybreakfast
烟三文鱼鲜忌廉意粉
全日早餐