招聘中
时薪
最高可达 $21,500
最高可达 $23,500
月薪
更多好工 (5)
2022-08-26 908 浏览
小妹今日去萨莉亚餐厅(慈云山中心 分店)食野,本身间餐厅系我都就嚟落单𠮶阵时先突然把一张手机落单用单据飞落张枱上面。不过佢𠮶度又冇公家wifi又讯号差,小妹都难落单,唯有㩒钟喇。当我㩒完个钟之后,比前后2个侍应以「吓你咪有手机落单张单啰,自己嚟喇」嘅语气同小妹讲:「可以手机落单架㖞」仲指咗指张单,好似我盲咗睇唔到佢哋张单咁叫我自己落,当我再次要求人手落单嘅时间又摆出了「麻鬼烦」的表情。 但问题系: 一,舖入面系咪有公家wifi先,唔系嘅话点解我唔可以有讯号问题,揾人帮手落单? 二,系咪如果要求以人手落单就要比侍应用「吓你好麻烦」嘅态度落单? 三,如果㩒钟揾个侍应帮手比我咁嘅态度,你哋个钟不如拆咗算喇?本次投诉内容已传送至公司在社交平台主页写嘅email,希望尽快有回覆
但问题系: