2021-04-17 965 浏览
今晚4月17号(2021)星期六到此吃生日饭,店内环境食物都几好,仲有香港手工啤点叫。但期间就对此店的服务水准不太满意。1)漏单 - 找回帮我下单的阿姐询问;她说刚才张单不是佢入电脑的,是其他同事。2)用膳期间系0次收回膳后的餐碟,要自己将它放到隔离的吉台。3)出错order - 试过两款手工啤(香港啤酒)(大浪湾啤)后;想试埋第三只(龙脊啤酒),向同一位阿姐order后,阿姐又上错咗(香港啤酒)。4)催埋单,正确系逼你埋单(当时只是晚上 9点前),因为阿姐(又系同一位)已准备好张单和手持拍visa部机行埋嚟讲:「啲嘢齐晒未,放便埋埋张单」。佢仲问我系咪会员,我话唔系和怎样成为会员,但系佢冇讲,同时间我见到桌上有两个QR,问系咪可以立即成为会员和即时有优惠,阿姐答我话:「张单出咗,要去取消㗎㖞」,咁我回佢话咁烦麻妳先取消张单,我立即扫QR code 申请成为会员,正在我填紧资料时,阿姐又行埋嚟话:「咁你俾个电话号码我啦!之后便行开咗」,可能佢觉得我填得太慢阻住佢。总括:此店输员工。
总括:此店输员工。
2021-04-17
庆祝纪念