年年九月都会同好姐妹一齐庆祝生日,今年专登book间靓靓火锅店贺一贺门口有好大只熊啤啤,个个都轮住影相📷 旁边仲有间小朋友游乐场房,好难得火锅店会有亲子区!整个视觉都系粉红色!我地叫鸳鸯汤底,可以一次过试匀两种口味❤️左边『清凉解热雪耳鲜椰子锅』饮一啖即刻爱上左,好似饮梗椰子水咁,劲清甜啊!里面有好多椰肉🥥和雪耳❤️右边 『胶原蛋白养颜美容锅』一样好好饮啊!但口感就唔一样,汤底特别浓郁,带点黏稠感,感觉好多骨胶原XD 仲有好多瑶柱、菇菇和滑豆腐!无论加几多次汤,味道都无变淡!建议涮汤时间会显示喺iPad!自助吧有齐酱汁、小食、水果!木耳辣得黎好惹味!上菜速度好快!美国安格斯牛小排色泽好靓,肉质丰厚鲜嫩,牛味十足!日本香肩白猪肉片粉嫩色的猪肉片望落吸引,薄薄一片充满肉香,鲜嫩有弹性!...脆肉鲩鱼骨腩鱼肉多但多细骨,食时要好小心!...猪肉卷整条都包满猪肉馅,但不知道里面加左咩呢 ,食起来甜甜地!...竹笙大块又爽脆! 尢其索晒d汤底好鬼正!无论放落边一个汤底都一样咁好食!...鹌鹑蛋烧鹌鹑蛋就食得多,火锅都是第一次,原来滚完后同平时一样咁好味!...拉面员工经过见到我地夹紧面,即刻过黎话等

整个视觉都系粉红色!

我地叫鸳鸯汤底,可以一次过试匀两种口味

❤️左边『清凉解热雪耳鲜椰子锅』

❤️右边 『胶原蛋白养颜美容锅』

无论加几多次汤,味道都无变淡!

建议涮汤时间会显示喺iPad!

自助吧有齐酱汁、小食、水果!

木耳辣得黎好惹味!

上菜速度好快!

美国安格斯牛小排
色泽好靓,肉质丰厚鲜嫩,牛味十足!

日本香肩白猪肉片
粉嫩色的猪肉片望落吸引,薄薄一片充满肉香,鲜嫩有弹性!

脆肉鲩鱼骨腩
鱼肉多但多细骨,食时要好小心!

猪肉卷
整条都包满猪肉馅,但不知道里面加左咩呢 ,食起来甜甜地!

竹笙
大块又爽脆! 尢其索晒d汤底好鬼正!
无论放落边一个汤底都一样咁好食!

鹌鹑蛋

拉面
员工经过见到我地夹紧面,即刻过黎话等佢夹,好贴心喔~好似卷意粉咁,如果卷到散左又重新再卷过,超有心机!

至于饮品,我地叫左竹蔗茅根($23/位)
可以无限量添加! !😍
好足料,不会太甜,我至少饮左三杯,我对面个位仲夸张,起码五杯XD 好抵饮啊!
2019-09-15
用餐时段