同朋友一齐喺尖沙咀觅食,行吓行吓,经过呢度,见到餐厅名字叫 Nomads, 即刻令我联想到近期电影 Nomadland, 一套非常高质素嘅电影,咁冇乜考虑之下,就入咗去开餐😆我哋食咗 Mongolian🇲🇳 BBQ All-You-Can-Eat Dinner。有预先烧好咗嘅牛肉同羊肉,厨师会系你面前切开一片片,可以即刻食😋,但系如果你觉得太生,咁旁边有一块铁板可以烧到自己喜欢嘅生熟程度😋。除咗BBQ牛🐂羊🐑,仲有不同种类嘅肉类、蔬菜,自己夹起喜欢嘅材料同调味料,分别放入一大一小嘅碗中,厨师👨‍🍳就会同你炒熟,然后服务员会拎到你枱面😋。另外仲有薄饼,馅料同薄饼皮都系自己拣,薄饼皮竟然可以拣 Naan😋。另外仲仲有😆水果、甜品、熟食、汤等等😋基本上全部食物都几好味,仲有,呢度所有店员都好好礼貌,服务好好👍😊

用餐时段