2025-05-07
呢間舖頭上樑不正下樑歪! 服務態度差到唔識點樣去形容、冇一間舖頭比佢更差! 仲差過一般啲茶餐廳!- 啲呀姐成日留單、寫完之後轉個頭一唔係掛住傾偈,就係拋比另一個做、結果冇人入機 (我本人已經歷過2次比留單!)- 個比較高唧女經理可以話:你搵我討論冇用㗎,又唔係我留單!佢教返我點樣追單.. 佢同我講:下次你坐15分鐘冇見到食物上枱你就好追單啦!- 個經理可以話佢唔係負責人! 咁我就去搵坐喺收銀機個位女士、跟住呢位女士就指返個經理話佢係呢度負責人!- 結果搞到我一家三口足足等左成個鐘先有得食、跟住冇晒糖水用蛋散代替但係只比兩份我哋三位、佢哋就收三位茶錢!我覺得有時舖頭忙起上嚟有疏忽唔緊要、但係要面對有誠意去處理、唔係好似呢間舖頭啲老細經理呀姐咁嘅服務態度!真係不知所謂!食到一肚氣!P.S: 我哋追緊單時、聽到隔籬枱投訴緊啲呀姐將6碗特價翅湯變8碗! 係飲到啲翅湯溝水仲係凍的!完全不知所謂,冇控制質量、想點就點!以後都唔會再去呢間舖頭!完全係垃圾!
以後都唔會再去呢間舖頭!完全係垃圾!