2017-03-25 830 浏览
食物質數不錯 原本都想翻兜 可惜服務勁差 明明話任食兩小時 我哋三個人 我同一個朋友1900到 佢安排我哋入座 但我話仲有人未到 佢話唔緊要 會俾我哋食多陣冇所謂 錦既然你錦講 我哋咪入座囉 我哋係1910入座的 我哋剔剔吓食物紙 俾佢搶咗張紙 話要落咗先 叫我哋再劃過第二張 我哋邊食邊等 1930左右我朋友到 食到8點幾 佢走嚟話夠鐘 催我哋走 仲將啱啱到嘅食物攞走 我好大聲話我哋未夠鐘 你check清楚先啦 佢見我哋有啲燥 先將啲食物俾返我哋 之後每10分鐘催我哋一次 期間佢都不斷催其他枱走 最嬲係佢叫我哋唔好講嘢 食完先好講 真係嬲爆 未夠9點 仲有個女侍應伸隻手埋嚟熄我哋個爐 結果我哋死坐到2110 足兩個鐘先走 原本以為佢出面好多人等緊先咁急趕人走 但出到去係一個人都冇囉 完全唔知佢催乜 以後都唔會再幫襯!不知所謂嘅服務態度!