2019-05-04 313 浏览
同服务员落单话两碗艇仔粥,嚟错两碗及第粥。个亚姐分别埋枱三次话系我指著及第粥,我火都嚟,我重复话我系叫艇仔粥,因为我唔食及第粥。之后佢喺个餐厅中大大声讲几次话系我指住及第粥。跟住我想加茶,冇人应,我起身走去其中一个服务员叫Jane(染红发), 我先话:唔该...佢即刻骨住我问咩事,我好好声气话请佢加啲热茶,佢就黑住块面咁加茶。注: 佢哋系有收茶钱。送完机后,我返去问收银位小姐请问佢哋总公司嘅电话几号,我要打电话去投诉。佢竟然答我冇㖞。后来个男主任出嚟,我重复要求,佢竟然话公司电话坏咗,叫我留底电话。之后佢话联络到经理,递佢个电话嚟叫我同电话中个人讲。 Seriously?!成个用餐过程到最后返去想要总公司电话都差都离哂谱。请大家小心,唔好中伏
成个用餐过程到最后返去想要总公司电话都差都离哂谱。
请大家小心,唔好中伏