Kristy Tong
服務差到頂點
Kristy Tong
2019-05-04
关注
服務員落單話兩碗艇仔粥,嚟錯兩碗及第粥。個亞姐分別埋枱三次話係我指著及第粥,我火都嚟,我重複話我係叫艇仔粥,因為我唔食及第粥。之後佢喺個餐廳中大大聲講幾次話係我指住及第粥。
跟住我想加茶,冇人應,我起身走去其中一個服務員叫Jane(染紅髮), 我先話:唔該...佢即刻骨住我問咩事,我好好聲氣話請佢加啲熱茶,佢就黑住塊面咁加茶。註: 佢哋係有收茶錢。
送完機後,我返去問收銀位小姐請問佢哋總公司嘅電話幾號,我要打電話去投訴。佢竟然答我冇喎。
後來個男主任出嚟,我重複要求,佢竟然話公司電話壞咗,叫我留底電話。之後佢話聯絡到經理,遞佢個電話嚟叫我同電話中個人講。 Seriously?!
成個用餐過程到最後返去想要總公司電話都差都離哂譜。
請大家小心,唔好中伏

赞好
检举
日期/ 時間 2020 FEB 04/ 10时27 分地点 : 赤鱲角香港國際機場一號客運大樓5樓抵港層接機大堂5T161號舖(非禁區)投訴 : 上述日期地点, 我和女兒到該店光顧. 坐在燒臘檔附近可看到內裡員工。女兒叫了燒鵝油雞飯。女兒 影低個燒味相 諗住擺上ig。點知影完無耐就望到個阿叔(後知鍾振敬) 同隔離兩個員工一路擤鼻一路傾計(隔離兩位係有戴口罩同手套)見到佢擤鼻已經驚驚地 望實佢有冇洗手戴手套先切碟燒味飯。佢下一秒已經徙手拎起條油菜 跟手切埋油雞。我立即離坐及向現場一位女主管投訴。我話要見經理, 但經理要十二点先返工。實在嘔心。圖片見到鍾員工, 冇用手套, 冇戴口罩, 手持鼻涕紙。
2020-02-04