2011-05-04 26 浏览
本人都算系好相遇既人黎..基本上平时食饭见到d员工既服务差都只会觉得情有可原..因为人人都有情绪..但系今次真系嬲到我爆其实之前都有黎开呢个名舫酒家..因为尚德呢边真系唔多酒家..今次同妈咪去食饭..一开始张圆枱因为唔平衡..所以我地就叫左个伙记过黎(高高瘦瘦,带眼镜,下巴有粒痣既)点知佢一过到黎唔出声无啦啦推张枱..搞到本身斟左个d茶洒哂落我地..佢竟然当无事?!道歉都无句..个时都已经有d嬲之后食紧饭个时打算叫汽水..但系唔知道价钱..所以又叫左个条高高瘦瘦,带眼镜,下巴有粒痣既伙记过黎..点知佢又系唔出声..系到唔知揾d咩..原来系揾张牌出黎比我地指住比我地睇系12蚊3罐..个表情就好似同我地讲 : 呢到咪有啰...问问问...你地盲左咩?!之后我就叫话2罐可乐..1罐zero..佢问我地系咪姐系黑色..咁我地话:系呀,1罐黑色,2罐红色点知佢竟然胸部挻前,好似想凶我地咁佢话:而家得黑色呀,无得你选呀,要定唔要呀?!?!哗..我见到呢个情况我就答应我自己唔会再黎呢间名舫酒家!!呢餐饭我真系食得好唔开心!!我未见过有人咁串!!仲要我系客㖞!!食餐饭都要比d伙记凶!!就算d野食有几好
本人都算系好相遇既人黎..

基本上平时食饭见到d员工既服务差都只会觉得情有可原..
因为人人都有情绪..
但系今次真系嬲到我爆

其实之前都有黎开呢个名舫酒家..
因为尚德呢边真系唔多酒家..
今次同妈咪去食饭..
佢竟然当无事?!道歉都无句..个时都已经有d嬲

之后食紧饭个时打算叫汽水..但系唔知道价钱..
所以又叫左个条高高瘦瘦,带眼镜,下巴有粒痣既伙记过黎..
点知佢又系唔出声..系到唔知揾d咩..
原来系揾张牌出黎比我地指住比我地睇系12蚊3罐..
之后我就叫话2罐可乐..1罐zero..
佢问我地系咪姐系黑色..
咁我地话:系呀,1罐黑色,2罐红色
点知佢竟然胸部挻前,好似想凶我地咁

佢话:而家得黑色呀,无得你选呀,要定唔要呀?!?!
哗..我见到呢个情况我就答应我自己唔会再黎呢间名舫酒家!!

食餐饭都要比d伙记凶!!
就算d野食有几好都无用,因为你d态度..唔会有第二次!!
2011-05-01
等候时间
1 分钟 (堂食)
庆祝纪念
母亲节