2012-04-19 59 浏览
呢间德国餐厅好出名, 之前食过尖嘴个间 tea buffet, 今次为左就个 friend, 走左去洪水桥食多次 见个个都话农夫包好味, 叫黎试下, 又真系几 ok 难得出黎食饭, 叫左几杯 special drink 边倾计边饮野, 不过都几贵, 一杯朱古力都要三十几蚊!除左招牌既猪手, 仲另外叫左个烟肉蛋汁意粉, 一般啦 跟住呢味最惊喜: 薯饼加白汁带子同虾, 好好味! d 白汁好浓味, 带子又大粒, 成晚呢味最好! 埋单每人二百几, 都几贵, 不过贵还贵, 最唔开心唔系 d 食物一般, 而系 d 侍应啰, 落 order 个女仔好似唔想做咁, 叫我地读晒个名俾佢, 明明指俾佢睇架啦, 攞野饮黎又求其放系台就算, 都无讲边杯系 d 乜, 咁既价钱俾咁既服务我, 所以要扣分!
装修好欧陆, d 灯好似鹿角咁
杯垫都系写德文
见个个都话农夫包好味, 叫黎试下, 又真系几 ok
仲有两款酱俾我地点
叫三杯野要过百蚊, 贵
除左招牌既猪手, 仲另外叫左个烟肉蛋汁意粉, 一般啦
无咩烟肉, 成百蚊!
浓味白汁系我 favor~!

2012-04-15
等候时间
10 分钟 (堂食)
装修好欧陆, d 灯好似鹿角咁
杯垫都系写德文
仲有两款酱俾我地点
浓味白汁系我 favor~!