2024-03-06 409 浏览
天气愈冻 愈多朋友, 打边炉就愈开心愈好食😝 今次朋友一早book左位, 平日夜晚去到就7成满左右. 我地4个人坐左张6人枱, 好阔落haha秘制麻辣锅🌶️ + 酸菜白肉锅🍲酸菜白肉几特别, 钟意酸酸地 开胃既可以一试~ 麻辣都偏辣, 要食得辣先好叫哈哈. 佢d豉油酱料配搭超多, 系边炉黎讲, 酱料都好重要😎餐厅既食物选择都好丰富, 推介安格斯牛同埋爆浆牛丸, 好新鲜又好juicy. 其他猪肉, 鸡肉, 丸同响铃就正常发挥, 不过好在系有得叫一份/半份, 可以咩都试下, 就算唔多人食都可以好丰富hehe. 不过我地叫左份蟹柳就得3条...都几少下lol我自己好钟意饮佢既腐竹鸡蛋糖水冰沙, 超香超夹边炉! 不过有d朋友就觉得太甜haha🥢总结: 汤底同酱料都有特色, 推介安格斯牛同埋爆浆牛丸. 如果同frd食都会再黎, 坐得好舒服不过就真系唔平haha~

秘制麻辣锅🌶️ + 酸菜白肉锅🍲

• 爆浆牛丸