幾個女仔…食個晚飯傾下計加上又係星期五,好多都book唔到位同行有位朋友希望每位人頭計$200以內o既晚餐~!!~ 打左好多間電話都book唔到…最後好彩book到呢間「金不換」由於我收工又遲o左既關係….其中三位朋友已經攞左枱坐低^_^ 我就再join埋另一個朋友過去~佢地首先叫左兩個前菜~ 一個係 (酸辣鳳爪) 另一個我唔記得叫咩名lu…不過好多海鮮~好足料..辣辣地~幾好味至於主菜呢~~~~有炭燒豬頸肉 -- 薄片切..幾爽滑..配埋醬汁一流~炸蝦餅 ---- 有4件~ 外脆內軟 ..值得推介蒜蓉包配青咖哩雞蒜蓉包 (失色了) 唔夠脆 d islike!!!!!青咖哩夠香滑…雞肉份量適中 (因為蒜蓓包唔掂既關係,我同朋友最後share左碗白飯撈汁)朋友指定要order既炒金邊粉飯後甜品就係芒果糯米飯^_^ 不過本人還是喜歡Ayuthaiya 的mango sticky rice多一點~!!~
幾個女仔…食個晚飯傾下計
加上又係星期五,好多都book唔到位

酸辣鳳爪
炭燒豬頸肉