2020-11-02 500 浏览
同2位朋友到餐厅晚餐,虽然系星期日晚,但可能大家哈啰喂后都要休息下,所以好多空位。餐厅都因抗疫,而每枱都隔好远,好适合吹水!老板娘都好好吹水,好友善,整晚感觉都不错。晚餐方面,叫左是拉差鸡翼,系单骨嘅,好易食,味道够入味!然后又有是冧弹鸡见求,睇佢个样仲谂住un un地,点知腌得唔错,比想像中滑又淋!再嚟有推介嘅海鲜薄饼,可能第一次食,有啲开眼界,第一下唔知点落手,唯有同认知嘅薄饼一样咁食吧又真系几好食㖞,估佢唔到有鱼片,味道又真系夹!之后仲有个扎肉捞粉,呢个就一般啦。3人叫左3杯饮品,我就只可以评论自己𠮶杯啦! 我𠮶杯系青椰奶茶,想叫少甜,但老板娘话叫我自己落嘅,点知嚟到系一杯奶茶同一樽仔白色奶,先饮一啖茶底,咦,竟然系泰国奶茶无糖版,又幻想唔到加椰奶系点,加少少,好香椰味!! 但唔够甜,再加下加下,最后加晒先够,又香又好饮,几有惊喜!总结呢间餐厅系吹水不错嘅地方,食物又比想像中好,有惊喜(睇完食评可能就无左呢个惊喜)以中环嚟讲价格又真系好平!! 每人埋单$153。食完呢餐,又要做多啲运动先得!

老板娘都好好吹水,好友善,整晚感觉都不错。

晚餐方面,叫左是拉差鸡翼,系单骨嘅,好易食,味道够入味!

又真系几好食㖞,估佢唔到有鱼片,味道又真系夹!

之后仲有个扎肉捞粉,呢个就一般啦。

食完呢餐,又要做多啲运动先得!
是拉差鸡翼
是冧弹鸡见求