2024-03-15 16 浏览
天气好冻呀 今晚放工同老公两个人拍拖 食浪漫晚餐 拣咗呢一间专食牛扒嘅steakhouse 装修系轻奢侈风格 挂上好多金色嘅牛头同大水晶灯 做装饰🌟晚餐set dinner 有三道菜 1头盘 2汤 同3主菜 menu 好丰富 好多选择🌟自家制牛骨牛油面包 牛油 海盐 配上多士 toast 头盘🥗🌟水牛芝士车厘茄沙律大大个水牛芝士 配上自家制酱汁 沙律开胃健康 🌟薄切牛肉片配火箭菜沙律非常之有惊喜 做法非常正宗 生牛肉份量好多 酱汁同火箭菜感觉好balance 酸酸甜甜咁汤🍲🌟顶级牛肝菌忌廉汤 好入味 好creamy 口感丰富🌟龙虾浓汤 🦞真系有惊喜 非常出色 个汤好入味 非常鲜甜主菜🍽️🌟慢煮美国安格斯7打牛柳🥩牛柳煮得好入味 里面系好靓嘅粉红色 好易切开 油脂分布好平均 好香 配上薯蓉🥔蔬菜等做配菜 好balance 伴碟非常之精致🌟英式传统布袋牛柳 8安士份量好多 好香 有易咬开 淡淡肉 里面有一只生蚝🦪 外包咗一层烟肉🥓 好特别 系我第一次食 相当精致特别🍷side dish仲有🌟黑松露薯条🍟 系我钟意食黑松露酱 热辣辣 呢度食晚餐好有情调 服务又好好 同老公过咗一个浪漫嘅晚上
天气好冻呀 今晚放工同老公两个人拍拖 食浪漫晚餐

🌟晚餐set dinner